Aviso legal

CONDICIONS D’ÚS

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, CELLER DEL ROURE l’informa que és titular del website WWW.ALCUSSES.ES. D’acord amb l’exigència de l’articule 10 de la citada Llei, informa de les següents dades: El titular d’aquesta pàgina web és CELLER DEL ROURE SL, amb CIF B96755582 i domicili social a Les Alcusses, Km 11,1 · 46640 Moixent (València). L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és les@alcusses.es

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel website de CELLER DEL ROURE confereix la condició d’usuari, per la qual s’accepten, des de la navegació per les pàgines de CELLER DEL ROURE, totes les condicions d’ús ací establides sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

Les pàgines web de CELLER DEL ROURE proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seua responsabilitat en l’ús correcte del website. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis estesos per CELLER DEL ROURE per a l’accés a uns certs continguts o serveis oferits per les Web. També serà responsable de l’ús que li de les claus d’accés que haja obtingut amb l’emplenament dels formularis esmentats.

L’ús de de la informació, serveis i dades oferides per CELLER DEL ROURE contràriament al que es disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguen suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del website.

EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

CELLER DEL ROURE no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals l’usuari puga accedir a través dels enllaços establits en el seu website i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap mena de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seua propietat a les quals es puga accedir per mitjà dels enllaços. CELLER DEL ROURE declara haver adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualssevol danys que, als usuaris del seu website, pogueren derivar-se de la navegació per les seues pàgines web. En conseqüència, CELLER DEL ROURE no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet poguera patir l’usuari.

MODIFICACIONS

CELLER DEL ROURE es reserva el dret a realitzar les modificacions que considere oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu website. Tant referent als continguts de la website, com en les condicions d’ús de la mateixa o en les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podrien realitzar-se, a través del seu website, de qualsevol forma admissible en dret i serien d’obligat compliment durant el temps en què es troben publicades en la web i fins que no siguen modificades vàlidament per altres posteriors.

Utilizamos cookies en esta web para mejorar la experiencia del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.